2012-05-05

Varškės Tortas su Snickers Šokoladukais



Reikės:

  • 250 g šokoladinių sausainių
  • 150 g sviesto
  • 3 arb.š. želatinos
  • 375 g kreminės varškės
  • 1 arb.š. vanilės esencijos
  • 140 g cukraus
  • 300 ml riebios grietinėlės
  • 3 šokoladukai “Snickers”

Eiga:

  1. 22 cm skersmens torto formą iškloti folija. 
  2. Sausainius susmulkinti blenderiu ir sumaišyti su ištirpintu sviestu. Gauta mase lygiu sluoksniu padengti formos dugną ir kraštus. Uždengti maistine plėvele ir pašaldyti 1 val.
  3. Želatiną užpilti 60 ml vandens, išbrinkinti ir ištirpinti ant silpnos ugnies.
  4. Varškę pertrinti blenderiu ir gerai išplakti su cukrumi ir vanile. 
  5. Atskirai išplakti grietinėlę. 
  6. Šokoladukus smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su varškės mase. Įmaišyti želatiną. Tada palaipsniui įmaišyti išplaktą grietinėlę. 
  7. Gautą masę sukrėsti į jau paruoštą formą ir šaldyti 4 – 6 val.

Šaltinis:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą