Varškės Tortas su Snickers Šokoladukais
Reikės:
- 250 g šokoladinių sausainių
- 150 g sviesto
- 3 arb.š. želatinos
- 375 g kreminės varškės
- 1 arb.š. vanilės esencijos
- 140 g cukraus
- 300 ml riebios grietinėlės
- 3 šokoladukai “Snickers”
Eiga:
- 22 cm skersmens torto formą iškloti folija.
- Sausainius susmulkinti blenderiu ir sumaišyti su ištirpintu sviestu. Gauta mase lygiu sluoksniu padengti formos dugną ir kraštus. Uždengti maistine plėvele ir pašaldyti 1 val.
- Želatiną užpilti 60 ml vandens, išbrinkinti ir ištirpinti ant silpnos ugnies.
- Varškę pertrinti blenderiu ir gerai išplakti su cukrumi ir vanile.
- Atskirai išplakti grietinėlę.
- Šokoladukus smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su varškės mase. Įmaišyti želatiną. Tada palaipsniui įmaišyti išplaktą grietinėlę.
- Gautą masę sukrėsti į jau paruoštą formą ir šaldyti 4 – 6 val.
Šaltinis:
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą