2012-05-05

Sluoksniuoti pyragėliai


Reikės:

  • 400 g sausainių (pavyzdžiui, “Selga”)
  • 2 pakeliai vanilinio pudingo
  • 500 ml pieno
  • 100 g sviesto
  • 1 skardinė (400 g) “Rududu”
  • 500 ml plakamosios grietinėlės
  • 2 pakeliai grietinėlės standiklio
  • kakava

Eiga:

  1. Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tik naudokite 500 ml pieno dviems pakeliams pudingo.
  2. Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
  3. Į 20×30 cm. dydžio kepimo indą įtieskite kepimo popierių.
  4. Formos dugną išklokite sausainiais.
  5. Ant sausainių tolygiai paskirstykite minkštą “Rududu”.
  6. Ant “Rududu” vėl išdėliokite sluoksnį sausainių, tuomet tolygiai paskirstykite vanilinio pudingo masę ir vėl išdėliokite sluoksnį sausainių.
  7. Grietinėlę su standikliu išplakite iki standžių putų. Paskleiskite ant sausainių.
  8. Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite 2-3 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
  9. Prieš patiekiant, desertą apibarstykite kakava ir supjaustykite kvadratėliais.
  10. Pyragėlius išdėliokite į lėkštę ir patiekite. Skanaus!

Šaltinis:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą